vineri, 16 ianuarie 2015

Vand kit Macro - Canon FD - focus slider,teleconverter,tuburi.

Se ofera spre vanzare urmatorul kit pentru cei ce vor sa realizeze fotografii macro cu aparatele ce au montura Canon FD(Cu adaptoare se poat folosi si pe alt sistem)
Kitul este format din:
-3 tuburi macro Soligor Auto 36mm,18mm,11mm
-un teleconvertor Canon CF1 Auto Teleplus 2x (made in Japan) - vine impreuna cu capacele de protectie si husa originala din piele.
-un focus slider Pentacon Six (se potriveste pe orice trepied,si pe orice camera ce au filet pentru prinderea pe trepied).

Toate se afla in stare excelenta!
La acest kit se poate adauga si un obiectiv Tamron 80-210 3.8(4) Adaptall2 Canon FD, iar astfel se realizeaza un kit complet deosebit pentru Canon FD.
Pretul doar pentru kit: 180 RON (tranport inclus prin Posta) sau pretul pentru intreg kitul cu tot cu obiectiv este de 350 RON (transport prin Posta inclus).

Kitul macro prefer sa-l vand intreg.

La stabilirea pretului am luat in calcul starea in care se afla produsele cat si preturile de pe ebay si alte siteuri din strainatate (intotdeauna m-am raportat la cele mai mici preturi - toate de mai sus (fara obiectiv) ar costa aproximativ 75 de dolari fara taxele de expeditie).








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu